Test de nieuwe generatie high-tech fietsen.


Eerst een kop koffie, dan op avontuur

Momenteel hebben we het model “G6.2 Expert FS” klaar staan om getest te worden. De Loonse en Drunese duinen ligt op een afstand van 8km en is een perfecte locatie om deze fietsen te testen! We hebben een instructie video waar alle besturingen & functies van de Greyp fiets worden uitgelegd.


Test een fiets

Laden...

De test-route

Download file: Cyce Performance Test Route V3.gpx
Meer informatie: Klik hier

De test-route informatie

Lengte van de route

De route heeft een lengte van 23,5 kilometer.

Omgeving

De Loonse en Drunense Duinen is een natuurgebied gelegen tussen Drunen en Loon op Zand. Dit natuurgebied is vlakbij pretpark de Efteling in Kaatsheuvel.

De natuur hier wordt gekenmerkt door bossen en aaneengesloten stuifzandgebieden. Deze route is uitgezet door de eigenaar van het gebied, Vereniging Natuurmonumenten, in samenwerking met tourclubs uit omliggende gemeenten.

Aard van de route

De 23 kilometer lange route Loonse en Drunense Duinen bestaat bijna volledig uit singletracks.

De route bevat veel korte en steile klimmetjes en afdalingen. Het is een erg technisch parcours. Op de route zijn enkele afkortmogelijkheden waardoor je de zwaarste stukken kunt omzeilen.

De route is eenvoudige te combineren met de 15 kilometer lange, groene route in Giersbergen. Zo ontstaat een route met een lengte van zowat 40 kilometer.